Uitnodiging Europees PlattelandsParlement - 18-21 oktober 2017

Van 18 t/m 21 oktober 2017 wordt het Europees Plattelandsparlement gehouden in Venhorst. Een internationale bijeenkomst waarbij circa 300 gasten uit 40 verschillende landen worden verwacht.
In een driedaags programma maken zij kennis met onze omgeving en alle ontwikkelingen die hier gaande zijn op het gebied van leefbaarheid.

Elke twee jaar wordt het ‘European Rural Parliament’ georganiseerd. Na de edities in Brussel (2013), het Oostenrijkse Schärding (2015) heeft onze regio, na een strenge selectieprocedure, de eer gekregen om het evenement dit jaar te organiseren.
Heel bijzonder want het is niet ‘zomaar een bijeenkomst’. Uiteindelijk moet er, na het evenement, een aangepast manifest en een ‘Declaration of Venhorst’ op tafel komen. Deze stukken worden in heel Europa als aandachtspunt voor de ontwikkeling van het platteland gebruikt.
Als initiatiefnemer van het ERP in Venhorst nodigt de VKKNB (Vereniging van Kleine Kernen Noord-Brabant) u via deze weg uit voor de kennismakingsavond op woensdag 18 oktober a.s. van 17.00 - 21.00 uur. Het doel van deze avond is een ontmoeting tussen bewoners van kleine kernen in en buiten Nederland.

Voor meer informatie zie: www. erp2017.eu of www.erp2017.nl

KLIK HIER voor de uitnodiging