VKKL 30 april te gast op: "Loeren bij de Boeren"

Zondag 30 april vindt de zevende editie van het Limburgse "Loeren bij de Boeren" plaats.  Dit evenement dat een kijkje in de keuken van de agrarische sector biedt, wordt dit maal georganiseerd bij bedrijven in Beringe, Grashoek, Panningen en Neer. Er wordt u een gratis fiets- of autoroute aangeboden waarbij u in de gelegenheid wordt gesteld om een bezoek te brengen aan een achttal agrarische bedrijven.

Loeren bij de Boeren wil de agrarische sector dichter bij de mensen brengen. Vanuit die visie opent een achttal agrarische ondernemers in Neer, Beringe, Panningen en Grashoek op zondag 30 april haar poorten. Iedereen die eens een kijkje wil komen nemen bij de boer is welkom. Een fraaie fietstocht van 25 kilometer leidt u langs diverse boerenbedrijven. Het is een belevenis op zich om de verscheidenheid en diversiteit van zowel het landschap als de bedrijven te ervaren. U kunt dit zien, horen, voelen en proeven. Alle zintuigen worden aangesproken. Deze zevende editie van Loeren bij de Boeren staat in het teken van verbreding en innovatie voor een leefbaar agrarisch platteland. Om het thema kracht bij te zetten wordt er samengewerkt met Liefde voor Limburg, Vereniging Kleine Kernen Limburg (VKKL) en ZijActief Limburg.

Meer informatie kunt u vinden op: www.loerenbijdeboeren.com of via de flyer in de bijlage. We zien u graag op 30 april tussen 10.30 en 16:30 uur op "Loeren bij de Boeren"!

DOWNLOAD DE FLYER

GA NAAR DE WEBSITE VAN LOEREN BIJ DE BOEREN