Terugblik op onze Algemene Ledenvergadering

Actueel

Terugblik op onze Algemene Ledenvergadering

Woensdag 19 juni waren we te gast bij de Wingerd in Sevenum. Ondanks het mooie weer en de spanning van het EK voetbal mochten we een mooie opkomst van leden verwelkomen!

Het officiële gedeelte werd geleid door onze voorzitter Birgit op de Laak. Onze coördinator Ralph Tangelder en penningmeester Henk Wetzels gaven een heldere toelichting op het jaarverslag en de jaarrekening. Daarnaast was er aandacht voor enkele bestuurswijzigingen. Na 12 jaar trouwe dienst namen we afscheid van bestuurslid Johan Hoenink. Ook via deze weg willen wij Johan hartelijk danken voor zijn enorme inzet in de afgelopen jaren. Monique Steijvers werd herbenoemd voor haar derde en laatste periode, en we mochten Jean Vroemen verwelkomen als nieuw bestuurslid!

Na de pauze gingen we aan de slag met het thema ‘ontzorgen van vrijwilligersorganisaties’. Ron van den Bekerom verzorgde een inspirerende inleiding. Daarna deden we een korte Kahoot-peiling met 10 vragen, wat zorgde voor veel interactie en betrokkenheid.

In kleine groepjes bespraken we vervolgens vragen die verband hielden met het ontzorgen van vrijwilligers. Rond 21.30 uur kwamen we weer bij elkaar om de uitkomsten gezamenlijk te bespreken.

Bij deze willen we iedereen hartelijk danken voor hun aanwezigheid en waardevolle input tijdens deze Algemene Ledenvergadering. Het was een geslaagde en inspirerende avond!

Placeholder for Foto ALVFoto ALV

Ons laatste nieuws

Placeholder for Vakantie 1149289 1280Vakantie 1149289 1280

01 juli 2024

Vakantie

Lees verder
Placeholder for Fondsenplein v2Fondsenplein v2

19 april 2024

Fondsenplein Limburg 11 juni Roermond

Lees verder
Placeholder for WooninitiatievenWooninitiatieven

20 maart 2024

Handreiking Wooninitiatieven

Lees verder

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws in je mailbox?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Neem contact met ons op