VkkL

Bijeenkomsten

24 juni 2020

Digitale Oppe Koffie gemeenschapsaccommodaties en corona 24 juni

Op 24 juni organiseert VKKL een digitale Oppe Koffie voor bestuurders van gemeenschapsaccommodaties. Deze Oppe Koffie is een vervolg op de eerdere digitale Oppe Koffie van 19 mei.

Inhoud

Op 19 mei vond de eerste digitale Oppe Koffie plaats voor besturen van gemeenschapsaccommodaties. Ongeveer 30 Limburgse besturen namen hieraan deel. Tijdens deze Oppe Koffie werd informatie uitgewisseld over financiële gevolgen van de tijdelijke sluiting, tot aanpassingen die doorgevoerd moeten worden om de deuren weer te mogen openen vanaf 1 juni. (KLIK HIER VOOR HET VERSLAG).

Nu gemeenschapsaccommodaties beperkt hun deuren weer mogen openen, lijkt het ons een geschikt moment om een tweede Oppe Koffie te organiseren. Besturen van gemeenschapsaccommodaties krijgen opnieuw de kans om vragen te stellen aan elkaar en tips en suggesties te delen. Is het gelukt om per 1 juni de deuren te openen? Willen gebruikers wel alweer gebruik maken van de gemeenschapsaccommodatie? Hoe is de financiële situatie? Dit, en alle andere vragen die er zijn, kunnen worden gesteld op 24 juni!

Aanmelden

De Oppe Koffie vindt plaats op woensdag 24 juni van 13.30 - 15.00 uur.

Deze Oppe Koffie zal wederom plaatsvinden via Microsoft Teams. Het is hiervoor nodig om je aan te melden, zodat we ongeveer 1 week voor 24 juni de link naar de Teams-bijeenkomst door kunnen sturen per mail.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

N.B. Om zo veel mogelijk besturen deel te laten namen aan de Oppe Koffie, verzoeken we vriendelijk om per bestuur maximaal één bestuurslid af te vaardigen op de Oppe Koffie.

 

  24 juni 2020  13.30 - 15.00 uur  Op het wereld wijde web - Microsoft Teams  Noord-Limburg  www.vkkl.nl  k.relouw@vkkl.nl

Koffie

Naar het overzicht van bijeenkomsten