VkkL

Bijeenkomsten

5 oktober 2020

Digitale Oppe Koffie gemeenschapsaccommodaties en corona 5 oktober

Op 5 oktober organiseert VKKL wederom een digitale Oppe Koffie voor bestuurders en beheerders van gemeenschapsaccommodaties. Deze Oppe Koffie is een vervolg op de eerdere digitale Oppe Koffies van 19 mei en 24 juni.

Inhoud

De Oppe Koffies in mei en juni stonden vooral in het teken van de directe financiële gevolgen van de sluiting tijdens de lockdown en het weer mogen openen per 1 juni (KLIK HIER VOOR HET VERSLAG). Inmiddels zijn we weer een paar maanden verder. Hoe loopt het nu? Lukt het om (nieuwe) activiteiten op te zetten op 1,5 meter afstand? Maken de verenigingen, kaartclubjes en eetkamerprojecten weer gebruik van het gemeenschapshuis? Komen er wellicht nieuwe groepen, die behoefte hebben aan meer ruimte?

Deze Oppe Koffie staat in het teken van het delen van kennis en ervaringen rondom het inrichten van je accommodatie op 1,5 meter, de gevolgen voor je financiën op langere termijn (KLIK HIER VOOR ONZE REKENHULP) én de mogelijke nieuwe inkomstenbronnen die aangeboord kunnen worden. Maar ook als je andere vragen, tips of ideeën hebt, ben je uiteraard van harte welkom!

Aanmelden

De Oppe Koffie vindt plaats op maandag 5 oktober van 13.30 - 15.00 uur.

Deze Oppe Koffie zal wederom digitaal plaatsvinden via Microsoft Teams. Het is hiervoor nodig om je aan te melden, zodat we ongeveer 1 week voor 5 oktober de link naar de Teams-bijeenkomst door kunnen sturen per mail.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

N.B. Om zo veel mogelijk besturen deel te laten namen aan de Oppe Koffie, verzoeken we vriendelijk om per accommodatie maximaal één bestuurslid/beheerder af te vaardigen op de Oppe Koffie.

 

  5 oktober 2020  13.30 - 15.00 uur  Op het wereld wijde web - Microsoft Teams  Noord-Limburg  www.vkkl.nl  info@vkkl.nl

Koffie

Naar het overzicht van bijeenkomsten