VkkL

Bijeenkomsten

24 september 2019

Oppie Koffie beheer en exploitatie gemeenschapshuis

Een geschikte beheervorm en gezonde exploitatie zijn twee taken waar een bestuur van een gemeenschapsaccommodatie zorg voor draagt en zich ook weleens zorgen over maakt. Op 24 september staan beide thema's centraal tijdens een Oppe Koffie.

Vragen die tijdens deze Oppe Koffie aan bod komen zijn: 'hoe zorg je ervoor dat de kosten van het gemeenschapshuis gedekt zijn maar dat de huurprijs toch betaalbaar blijft voor de gebruiker? Zijn er voldoende middelen om een beheerder in dienst te nemen of is een vorm waarbij alleen gewerkt wordt met vrijwilligers beter passend?'. Daarnaast is er voldoende ruimte om je eigen vragen in te brengen en om met andere bestuurders van gemeenschapshuizen het gesprek aan te gaan.

Programma

  • Introductie uitdagingen
  • Presentatie CC de Mortel Ittervoort: van betaalde beheerder naar eigen beheer
  • Presentatie de verschillende smaken van beheer
  • Presentatie exploitatie
  • Interactief gedeelte met alle aanwezigen

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door hier te klikken of door een mail te sturen naar k.relouw@vkkl.nl Vermeld hierbij je naam, dorpshuis / initiatief en het aantal personen dat in totaal naar de bijeenkomst komt.

VOL = VOL (maximaal 20 deelnemers)

  24 september 2019  19.30 - 21.30 uur  Stein - Ut Bakkes Maasbendj, Leutherhoekweg 20, 6171 RW  Zuid-Limburg  k.relouw@vkkl.nl

De Buun Well - DSC00175

Naar het overzicht van bijeenkomsten