VkkL

Bijeenkomsten

11 oktober 2019

Symposium dorp zoekt trekker

Op vrijdag 11 oktober vindt in de Städtische Gesamtschule in Kleve tussen 10.00 en 14.00 uur een symposium plaats over de rol van jongeren in hun dorp. Tijdens het symposium staat de vraag centraal: hoe houden we met elkaar -jong en oud- het leven in ons dorp leuk? En 'welke rol is er voor jongeren weggelegd om hun dorp vitaal te houden?

Voor wie?

Iedereen die betrokken is bij de leefbaarheid van dorpen. Ga met ons in gesprek over de vraag: hoe geven we jongeren de kans om het voortouw te nemen in hun dorp?

Wie heeft het beste idee?

Tijdens het symposium staan inspirerende voorbeelden van betrokkenheid van jongeren in hun dorp centraal. Samen kiezen we de beste ideeën. De winnaar mag in november mee nar het Europees Platteland Parlement in Spanje.

Aanmelden

Zet 11 oktober alvast in jouw agenda en meld je direct aan. Het volledige programma volgt binnenkort. Deelname is gratis. Aanmelden via: krachtigekernen@han.nl

Locatie

Städtische Gesamtschule Kleve
Eichenallee 1
47533 Kleve (Duitsland)

De organisatie is in handen van het Samenwerkingsverband Burgerkracht Europa. Een samenwerkingsverband tussen de Landelijke Vereniging Kleine Kernen, het HAN Centre of Expertise Krachtige Kernen, Learn for Life, Humanitas, Haarland Health Coaching en Forte Welzijn.

  11 oktober 2019  10.00 - 14.00 uur  Kleve (Duitsland) - Städtische Gesamtschule Kleve, Eichenallee 1, 47533  specials.han.nl/sites/krachtigekernen/  krachtigekernen@han.nl

Krachtige kernen

Naar het overzicht van bijeenkomsten