Bijeenkomsten

25 oktober 2018

training voor besturen: besturenavond

Vereniging Speeltuinwerk Limburg organiseert op donderdag 25 oktober een 'Besturenavond'. Deze avond is bedoeld voor speeltuinbesturen, maar ook voor anderen geïnteresseerden, bijvoorbeeld omdat je een vrijwillige bestuursfunctie bekleedt of dit overweegt te gaan doen. Er wordt informatie aangeboden over besturen, maar er is ook ruimte om in te gaan op ervaring van anderen en het stellen van vragen.

Vragen die aan bod komen tijdens deze bijeenkomst zijn: Wat doet een bestuur? Welke taken en functies zijn er? Wat mag je verwachten van een bestuur? Zijn er genoeg bestuurders/vrijwilligers? Hoe vind je verjonging? Hoe wil je besturen? Visie en missie, moet dat? Verder wordt er tijdens de bijeenkomst het gesprek aangegaan aan de hand van vragen, stellingen en voorgelegde casussen. 

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via info@speeltuinwerklimburg.nl. Deelname voor leden van speeltuinwerk is gratis, niet leden betalen €15.00,-. KLIK HIER voor meer informatie met betrekking tot Speeltuinwerk Limburg. De uitnodiging voor de bijeenkomst is te vinden onder dit artikel.

  25 oktober 2018  19.30 - 21.45 uur  Susteren - D'n Hook, Reinoud van Gelderstraat 61A  Zuid-Limburg  www.speeltuinwerklimburg.nl  info@speeltuinwerklimburg.nl

Speeltuinwerk limburg

Naar het overzicht van bijeenkomsten