VkkL

Nieuws

12 februari 2019

het kleine kernen spel: reflecteren op jouw rol als bewonersorganisatie

Denk jij binnen je bewonersorganisatie (dorpsraad, kernoverleg, wijkplatform) wel eens na over de rol die je speelt binnen het dorp, de buurt of de wijk? Zoek je daarbij naar manieren om dit op een luchtige manier met je collega-leden te bespreken? Waar staan we nu en waar willen we in de toekomst staan? Dan is het spelen van het nieuwe Kleine Kernen Spel een interessante mogelijkheid.

De Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen heeft een spel ontwikkeld wat bewonersorganisaties in staat stelt om op hun eigen rol te reflecteren. De verschillende rollen zijn gebaseerd op een onderzoek van de universiteit van Utrecht, waarin gesteld wordt dat de rol van bewonersoverlegorganisaties door de jaren heen is veranderd. De vier rollen die worden benoemd, zijn: de vertegenwoordiger, de kennisdeler, de verbinder en de aanjager.

VKKL heeft het Kleine  Kernen Spel mogen ontvangen. Wil je op een luchtige manier eens reflecteren op de rol(len) die je als bewonersoverlegorganisatie inneemt? Neem dan contact met ons op. De eerste 10 kandidaten (leden) kunnen we gratis begeleiding bieden bij het spelen van het spel!

 

Aanmelden via: info@vkkl.nl of 077-3978503


  • IMG_0442
  • IMG_0441
  • IMG_0440

IMG_0440

Naar het nieuwsoverzicht