Nieuws

11 september 2018

Inschrijving kern met pit gestart

Op 1 september is de inschrijving van Kern met Pit van start gegaan en inschrijving is mogelijk tot en met 31 oktober. Kern met Pit is bedoeld voor bewonersgroepen die binnen een jaar tijd (2019) een project willen opzetten en uit willen voeren om de eigen buurt  te verbeteren. 

Of het nu gaat om een buurtmusical, zorgapp, basketbalveld, buurtmoestuin of het starten van een kunstproject in de buurt: door mee te doen met Kern met Pit kun je als bevlogen burger binnen een jaar je droom waarmaken.

Procedure
Je hebt tot en met 31 oktober om je aan te melden voor kern met pit. De aanvraag zal in behandeling worden genomen en er wordt gekeken of het voldoet aan de eisen van Kern met Pit. Zo is het belangrijk dat de inschrijving in groepsverband wordt gedaan en dat plan door een groep mensen wordt gesteund: mensen van een buurt of wijk, ouders van kinderen van een school, leden van een sportvereniging enz. Ook zorg je zelf voor de uitvoering van het project, eventueel met ondersteuning. Op 19 januari vindt de Kern met Pit-dag plaats, waarbij het startschot wordt gegeven voor Kern met Pit 2019.

 

Heb je een goed idee voor je buurt of wil je inspiratie opdoen? Ga voor meer informatie en de inschrijving naar www.kernmetpit.nl   
 

Logo-kern-met-pit

Naar het nieuwsoverzicht