VkkL

Nieuws

25 februari 2021

Vragenlijst & Corona update

Ben je bestuurslid, beheerder of exploitant van een gemeenschapsaccommodatie? Vul onze korte vragenlijst in! (Inmiddels gesloten)

Op zoek naar de juiste steunregelingen, de maatregelen die van toepassing zijn of meer informatie? Bekijk onze themapagina.

Vragenlijst t.a.v. corona steunregelingen voor gemeenschapshuizen

Met deze vragenlijst verwachten we een goed beeld te krijgen in hoeverre de TVL-regeling door gemeenschapshuizen gebruikt kan worden en hoelang de besturen het met hun huidige reserves nog denken vol te kunnen houden, zolang de gemeenschapshuizen (grotendeels) gesloten dienen te blijven. De resultaten gebruiken we om onze landelijke, provinciale en gemeentelijke lobby voor extra steun en compensatie in 2021 kracht bij te zetten.

Uitkomsten digitale Oppe Koffies februari

Op onze themapagina vind je (onderaan) de verslagen van de Oppe Koffies van februari terug. Tijdens de Oppe Koffies is veel informatie en kennis gedeeld over corona noodsteun, communicatie met je vrijwilligers en achterban en creatieve activiteiten tijdens de lockdown, maar ook 'gewone' onderwerpen als woningbouw en de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR)

 

Coronavirus

Naar het nieuwsoverzicht